Activiteit organiseren

Heb jij nou een fantastisch idee voor een geweldige activiteit die je graag wil realiseren buiten een commissie? Dat kan! Denk vooral groot, want met een goede argumentatie kan je vrij veel geld aanvragen bij het Honours Programme zodat jij je ambitieuze plannen uit kan voeren; hieronder zie je hoe.
Geld aanvragen bij het HHP
Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je als student bij het Humanities Honours Programme geld aanvraagt voor een activiteit. Ook is hier een document aanwezig dat je uitlegt met welke praktische zaken je rekening moet houden bij het organiseren van een activiteit.
Om geld aan te vragen zijn twee documenten nodig:
1. Aanvraag voor financiële ondersteuning;
2. Declaratieformulier met Linda van Ouwerkerk als contacpersoon.
Eerst stuur je het Financiële-bijdrage-HHP-aanvraagformulier naar Judith Lavrijssen (humanitieshonours@uu.nl). Daar vul je alle benodigde informatie voor in, inclusief een begroting. Die begroting hoeft niet ingewikkeld te zijn; er moet enkel duidelijk gemaakt worden welke je kosten maakt waarvoor.
Als het bedrag is toegezegd stuur je Declaratieformulier UU naar Linda van Ouwerkerk (l.b.vanouwerkerk@uu.nl). Daarbij voeg je óók je bonnetjes, allemaal in het format van één PDF-document. Je kan verschillende PDF’s samenvoegen op pdfjoiner.com. Dan krijg je van de universiteit de vergoeding die je is toegezegd.
Als er geen geld of een niet toereikend bedrag is toegekend voor je activiteit, dan kan je SV Eureka contacteren voor een financiële bijdrage. Wij hebben ook een bedrag inbegroot voor activiteiten van honoursstudenten. Stuur daarvoor een mail naar eureka.sv@gmail.com.