Geld aanvragen bij het HHP

Om geld aan te vragen zijn twee documenten nodig: 1. Aanvraag voor financiële ondersteuning; 2. Declaratieformulier met Linda van Ouwerkerk als contacpersoon.

Eerst stuur je het Financiële-bijdrage-HHP-aanvraagformulier naar Judith Lavrijssen (humanitieshonours@uu.nl). Daar vul je alle benodigde informatie voor in, inclusief een begroting. Die begroting hoeft niet ingewikkeld te zijn; er moet enkel duidelijk gemaakt worden welke je kosten maakt waarvoor.

Als het bedrag is toegezegd stuur je Declaratieformulier UU naar Linda van Ouwerkerk (l.b.vanouwerkerk@uu.nl). Daarbij voeg je óók je bonnetjes, allemaal in het format van één PDF-document. Je kan verschillende PDF’s samenvoegen op pdfjoiner.com. Dan krijg je van de universiteit de vergoeding die je is toegezegd.

Als er geen geld of een niet toereikend bedrag is toegekend voor je activiteit, dan kan je SV Eureka contacteren voor een financiële bijdrage. Wij hebben ook een bedrag inbegroot voor activiteiten van honoursstudenten. Stuur daarvoor een mail naar eureka.sv@gmail.com.