Geld aanvragen bij het HHP

Het HHP heeft een pot met geld beschikbaar om activiteiten van studenten te financieren. Dit geld kan iedere student aan het programma aanspreken, mits je activiteit academisch verantwoord is en bijdraagt aan de honourscommunity. Om geld aan te vragen bij het HHP moeten twee documenten worden ingevuld:

2. Het C1 declaratieprobleem van de UU, te downloaden op deze website

Het aanvragen van financiering gaat dan in twee stappen. Eerst stuur je het Financiële-bijdrage-HHP-aanvraagformulier naar Judith Lavrijssen (humanitieshonours@uu.nl). Daar vul je alle benodigde informatie voor in, inclusief een begroting in een Excelbestand (alleen bij grote aanvragen, kleinere kunnen in het worddocument). Die begroting hoeft niet ingewikkeld te zijn; er moet enkel duidelijk gemaakt worden welke kosten je maakt waarvoor, voeg dus een korte uitleg van je activiteit toe, met daarin waarom je welke kosten maakt en leg uit waarom deze activiteit relevant is. 

Als het HHP je aanvraag heeft goedgekeurd, door te antwoorden op je aanvraagmail kan je je daadwerkelijke declaratie doen. Dit doe je door het ingevulde declaratieformulier UU op te sturen naar Linda van Ouwerkerk (l.b.vanouwerkerk@uu.nl) en het ASC (asc.factuur@uu.nl).

In dit Excelbestand vul je, naast je eigen gegevens en je gemaakte kosten, een paar standaardgegevens in, deze zijn:

  • Bij naam faculteit/dienst : Geesteswetenschappen
  • Bij bedrijfsnummer SAP: 064 (Dit wordt automatisch ingevuld als je naam faculteit invult)
  • Bij WBS element: GW.000487.1.1
  • Bij uw contact bij de faculteit/dienst: L.B. van Ouwerkerk

Dit formulier sla je vervolgens op als PDF. Voeg je óók de bonnetjes toe aan het PDF, zonder deze krijg je je geld niet gestort. Je kan verschillende PDF’s samenvoegen op de website pdfjoiner.com. Na het insturen van dit document krijg je van de universiteit de vergoeding die je is toegezegd. Reken erop dat dit wel even kan duren.

Mocht het HHP geen geld beschikbaar hebben, of als een niet toereikend bedrag is toegekend voor je activiteit, dan kan je ook SV Eureka contacteren voor een financiële bijdrage. Wij hebben ook een bedrag inbegroot voor activiteiten van honoursstudenten en kunnen je helpen met aanvragen van geld bij andere fondsen. Stuur daarvoor een mail naar bestuur@sveureka.nl.

Heb je nog vragen over het indienen van jouw aanvraag en/of declaratie, stuur dan een e-mail naar bestuur@sveureka.nl of spreek iemand van het bestuur aan.