21-1-21 Even je ei kwijt: Blue Monday

Hey iedereen, maandag 18 januari is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Het is dus een goed moment om aandacht te schenken aan welzijn. Daarom is er donderdag 21 januari van 19:30 tot 20:30 een moment om even je ei kwijt te kunnen. Wil je het hebben over je goede voornemens en hoe je je voelt over het begin van een nieuw jaar? Pak dan een kop thee en kom erbij.

19-1-2021 Piraten borrel

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, de tekst 'EUREKY DINSDAG 19 JANUARI 20:30 EUREKA TEAMS PIRATEN BORREL'

Ahoy maatjes! Volgende week dinsdag 19 januari om 20:30 is het tijd voor de online borrel. Dit keer veranderd de Eureka-Teams in een piratenschip! Schenk jezelf een glas grog, rum, of een ander lekker drankje in en kom gezellig langs om elkaar te spreken. Tot dan! Yarrrr

13- 1- 2021 Woensdag Filmdag: Matilda

Hoi allemaal, woensdag 13 januari om 20:00 is het tijd voor de eerste Woensdag Filmdag van 2021! Dit keer kijken we Matilda, een gezellige feelgood film over een intelligent jong meisje dat blijkt een speciale gave te hebben. Kom dus vooral woensdag op Teams kijken!

20-5-2020: Online boekenclub – Annihilation

oi iedereen! De poll heeft gesproken, en het boek dat de online boekenclub leest is Jeff Vandermeer’s Annihilation. Er zijn nog weken genoeg om het te lezen, want we gaan het boek bespreken op woensdag 20 mei om 15:00! Op welk platform we gaan meeten wordt nog nader bekend gemaakt, dus hou de Eureka-whatsapp groep goed in de gaten. Veel lees- en denkplezier alvast gewenst, en hopelijk tot de 20ste dan!
De 25ste wordt de filmadaptatie van het boek bekeken, gevolgd door een nabesprekingsborrel, waar gezellig over het boek en de film nagepraat kan worden.

– Patrick, Emma, en Tessa

Er is plek voor 10 mensen, en als je je aan wilt melden kun je een kort mailtje sturen naar p.a.m.vanoosterom@students.uu.nl.
Als je je hiervoor aanmeldt kun je ook gelijk aangeven of je mee kan doen met de nabesprekingsborrel na de filmavond op de 25ste.

12-2-2020: Online Pictionary 2.

Hey allemaal, na het fantastische succes van de eerste skribbl/pictionaryavond, die oprecht heel gezellig was, organiseert ons eigen Merlijn een tweede editie. Test je teken- en raad/typeskills en doe gezellig mee. Dinsdag 12 mei om 20:30 zal de link in de Whatsappchat te vinden zijn!

6-5-2020: Woensdag Filmdag, Online 2

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Het is weer (de eerste) woensdag (van de maand) my dudes. Daarom is het weer tijd voor de traditionele Woensdag Filmdag. Dit keer valt het op mijn verjaardag, dus ik heb de eer gekregen deze keer zes films voor te selecteren waarna jullie kunnen stemmen via onderstaande strawpoll:
https://strawpoll.com/8gr89eyy

Kom woendag 6 mei om 20:00 gezellig meekijken. Link naar de netflix party zal in de WhatsApp gedeeld worden.

9-4-2020: ArtCie Online Pictionary

Hey allemaal, aankomende donderdag 9 april organiseert de ArtCie om 19:30 een online pictionaryavond om ons allen het sociale contact en de mentale stimulatie te bieden die we zo hard nodig hebben. Meedoen is supermakkelijk en gaat via de link die te zijner tijd in de Eureka Whatsappchat gedeeld zal worden, hou dus allen je donderdagavond vrij voor een gezellig potje pictionary!

1-4-2020: Woensdag Filmdag, online

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst
Hey allemaal, door corona kunnen we helaas niet samenkomen voor onze vaste filmdag, daarom doen we hem ditmaal online via “Netflix Party” waarmee we tegelijk de film kunnen kijken en direct kunnen chatten!
De film zelf zal via de (open) poll op het Facebookevenement beslist worden dus stel je iets leuks voor (zolang hij op netflix staat) en stem voor je favoriet!

18-3-2020: Gecanceld, Introductie retorica & debad met Bas van Bommel

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, tekst
Wegens corona gecanceld, zie de mail voor meer informari

Hey allemaal,

Heb jij ook altijd al goed willen debateren, hou jij ook van debat en polemiek? Wil je nu eindelijk ook is een keer weten wat iets nou écht een goede speech maakt? Geen nood! De Debatcommissie organiseert komende woensdag 18 maart een debatmiddag waar we je de basisprincipes van debatteren leren aan de hand van korte oefeningen en een kort college van gastdocent Bas Van Bommel. Ben jij er ook bij? Geef je op via een mailtje naar debat.sveureka@gmail.com